merasmikan rumah!!

aku dah pindahkan barang2 ke umah sewa yg disewa huhu..alhmdulillah laa dpt gak umah sewa..aku nak demand lbey2 xbest lak kan..bajet bukan byk sgt..tapi kire best jgk laa umah ni...huhuhuu..best ke x,,msti kne kate best,sebab da byor sewa umah..hahaha..



pagar umah..
yg memagar umah..


















pemandangan depan umah..
yg sentiase memandang ke hadapan....




















lorong ke rumah kami..
sentiase mnunjukkan jln ke rumah..














sinki utk membasuh pinggan dan tgn..
sesuai dgn aku yg rajin mbasuh pinggan..hu2















almari ni satu2nye almari yg ade kat umah ni..
huhuhuhu..tpkse la aku simpan baju kat kaki 5..
hahahah~



















tapi..
ade sumting yg wat aku xpuas hati ngn umah ni..
tgk laa ni..


ni tgk ni..
shower yg extra best..
hahaha~

..tapi kite kena pikir positif...
msti shower ni akan memberikan pancutan air
yg kuat agar badan kami bersih..
hahahaha.. SYUKUR...



















ni lagi 1 khazanah mase perang dunia ke2
sgt2 antik..hahahaha..
khas utk org2 yg mghargai brg antik..mcm aku..hu2














housemate yg sntiase merenung mase depan mreka....

4 comments:

cikwana said...

hahaha...
lawak la tang meja ko tuh...
brpe bilik??

zul-L-mi said...

hahaha bharga tol meja tu..ade 3 bilik..tapi sume tido lua..hahaha

fauzan said...

woi ble nk aktifkan blog ko nih?...

usha2 mercuryinkstudio.blogspot.com...

tp blm aktif sbnrnye...

rehe said...

meja ikea limited edition.
to die for.!

hahaha

Post a Comment

pengikut

laen-laen

suke2 (163) cakap kosong (42) esaimen (38) raya.cuti. (30) jalan2 (27) department (19) hdr (10) puase2 (10) tutorial (3)