saya melaporkan....

salam~
yeah, utk entry kali ni aku kumpul
gmbo slame 3 ari utk d upload..
ni adelah aktiviti aku smse cuti
thun baru cina..haa mbuat jln d depan umah..


day 1:
aku blek2 je abah aku dah tambak tanah,
so aku xdpt tunjuk gmbo sblum tanah tu d tarah..


day 2 :
kami start buat layer simen ke2 utk mnebalkan
ikatan antara molekul2 simen ngn simen smlmnye..
(ayat bajet org pintar)haha..

day 3 :
ari ni aku ngn abah aku je yg bkerja..
abg2 ipar aku ade keje..so xpela sb aritu juz
ltk simen cair jek utk bg simen tu rata n npk 'mcm' licin..

day 4 :
sudah siap bhgian ni..jalan bserta garaj..yeah~


sebelum dan selepas..

haaa ni sbenanye blom siap lg projek ni..
ade lg smbungan utk projek ni..tp
aku xdpt la nk tolong sb lusa nk blek kmpus dah..
sori abah..hehe..tp xpela abg2 ipar aku
ade utk trus mnolong~...huu

k la ni je utk kali ni...salam..

7 comments:

Meqoren said...

cool
:D

Anonymous said...

wah..bgs la tolong abh ko...rajen dy..huhu..tp rasenye projek ni penat..coz dilakukn dlm waktu tgh panas..hehehe..chaiyok2...

zulhilmi said...

meq : cuace pns meq,,cool apenye..haha ;D

anonymous : hahaha tq2

biela_farel07 =) said...

wahhh jalan baru nampaknya nanti raya leh la lalu situ hahaahaha=D

zulhilmi said...

hahaha bgus2..jalan lbey luas, lbey selesa..haha

fauzan said...

Gile best...x jumpe jalan gi rmah ko r pasni...hehe

zulhilmi said...

haaaa baru ko tau..haha

Post a Comment

pengikut

laen-laen

suke2 (163) cakap kosong (42) esaimen (38) raya.cuti. (30) jalan2 (27) department (19) hdr (10) puase2 (10) tutorial (3)