mari mewarna:)

salam..
2 arini akak ku asek msj plak..
pkse aku tolong buat poster utk ptndingan
mari mwrne pringkat skola mngah rendah..aih
aku da lame xbuat mnatang2 ni..

tema : anti dadah
slogan : 1 Malaysia Membanteras Dadah






ahh last aku buat poster sbegini ialah mase drjah
6 rajin..dulu kalo buat tjuk ni msti ade objek2
wajib lg mnyeramkan..leh naek bulu ktiak aku nih..

cth2 objek tsmbunyi yg ade ialah:
Tengkorak (bajet ganas)
picagari
pil2
lilin
batu nesan(tnde insaf)

haha.. tp skg aku da x trikat lg ngn bnde tu..
mgkin aku pny design da mkin matang(sdpkan ati
sndiri) ataupon aku isau akan ktidakbolehtiduran
bebudak skolah ni kalo aku letak gmbo tgkorak..

itu yg paling aku isau kalo sindrom tu blaku..

papepon slmt mwrne la kpd bdk2 ni..
aku buat cincai je ni sb xckop mase utk wt ni..
dgn esaimen lg..tp xpela..trime seadanye jela..

k la..salam

20 comments:

Anonymous said...

hihih..buat ade2 je..tetibe kena handle pertandingan tu..huhuh (wana)

zulhilmi said...

hahaha kdodolz

za8yusoff said...

klaer laa sendiri. tu pun nak sur org.
suro laa INSP. hahhha

zulhilmi said...

insp pling suke kaler doraemon la

umika said...

oh..ini la dia keje cik wana suh adik nya yg di kejauhan wat..hehe..selamat mewarna..kita nk mewarna gak leh..lps tu nk hadiah..hehehe

zulhilmi said...

hehe ok bole stat mwarne ni..adiah mtk cikwana..haha

art_zmy said...

aku paling suker statement ko yang wat nek bulu ketiak tu.,.,. ( hehehe ) maksut yang tersirat ker yang tersurat tuh??? lalalalala

zulhilmi said...

hahaha...

Anonymous said...

serious buruk...takdelah main - main jelah..tapi,takde pun gambar batu nesan ngan tengkorak...tipu,lah tak baik tau tipu org...:D

Anonymous said...

wah.. nak copy gambar ni leh tak? cantik la.. nak wat pertandingan mewarna gak..

zulhilmi said...

amonymous 1 : hoho.its ok la kalo buruk..huhu.juz xnk terikat ngn tema mse aku kanak2

naonymous 2 : amek jela ye..tq

Anonymous said...

えっcantiklah

Anonymous said...

salam boleh tak akak nak copy poster ni untuk aktiviti sekolah akak?plezz syuhada

Anonymous said...

nk mintak izin untuk print n gn utk pertandingan mewarna kt sekolah saya blh? hrp di izin kan...tq

anika ina said...

saya ada pertandingan membuat poster iaitu tentang dadah..........................

Anonymous said...

sangat kreatif..saya pun pening memikirkan camne nk lari dr pilih tengkorak n jarum yg menakutkan tu untuk pertandingan mewarna..
mohon keizinan untuk print boleh??
terima kasih..

Anonymous said...

minta izin nak print bole hehehe

Tasha said...

Okayy cantik & simple (: Tak de gambar orang2 bagai. Sebab tak tahu nak lukis ape. Mmg pening nihh ): So mintak izin print ekh?

ahmad danial said...

cantiknyeeee

eim yunus said...

mohon izin untuk print pertandingan mewarna..huhuhu pecah doh kpala pk nk wat menda..n kim salam sama pn. zainab n hubby die..eim

Post a Comment

pengikut

laen-laen

suke2 (163) cakap kosong (42) esaimen (38) raya.cuti. (30) jalan2 (27) department (19) hdr (10) puase2 (10) tutorial (3)