ok je ape2..

TERIMA KASEH kt farah sb bg award nih..aku xphm pon
amende ni..tp lyn jela..jz mcm pelik je name award ni..
beautiful ni utk aku..hoho..bg la kachak ke, ape ke..haha
btw TQ byk..

7 pkare tntg aku?

-suke mngarut
- suke gelak
-kurus
-suke amek gmba
- suke edit gmba
- low profile sket
- suke-suke


aku nk bg award ni kt membe blogger aku laen..


Ada beberapa pekara sebelum saya boleh perasan jadi "Beautiful Blogger".

Syarat-syaratnya ialah:
1. Cakap TERIMA KASIH kat pemberi award sambil link-kan beliau.
2. Bagi kat lima belas (baca:15) blogger yang anda baru je discover dan mereka tu fantastik, bombastik, mr loba-loba :P
3. Kontek mereka yang disebutkan dan bagitau mereka dah menang award
4. Bagitau 7 perkara pasal diri anda.
(d copy dr blog farah)

ok chow~

4 comments:

itan said...

aku tersilap baca perkataan 'mangarut' tu.
ingatkan 'mengurat'.
hihih~

zulhilmi said...

haha aku xsuke mngurat la..tp suke kalo xde keje laen yg lbey murni..haha

Meqoren said...

hey,ada nama aku lah (: terima kasih

zulhilmi said...

hey mestilah :)

Post a Comment

pengikut

laen-laen

suke2 (163) cakap kosong (42) esaimen (38) raya.cuti. (30) jalan2 (27) department (19) hdr (10) puase2 (10) tutorial (3)